Psychologe Mascha Mooij MSc

Jou op weg helpen van klacht naar meer veerkracht; dat is mijn roeping in het leven. Ik ben afgestudeerd als psycholoog, studierichting klinische psychologie. Inmiddels werk ik bijna 15 jaar in de GGZ-sector en heb ik in de breedte veel ervaring mogen opdoen in het begeleiden en behandelen van volwassenen met o.a. depressieve- en angstklachten, stress gerelateerde klachten en ADHD. Daarbij kunnen ook koppels met relatieproblemen bij mij terecht.

Jij bent als mens uniek en daar hoort maatwerk bij. Daarbij werk ik vanuit een holistisch perspectief en dat wil zeggen dat ik geloof dat lichaam, geest en ziel onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Dit draag ik uit in mijn behandelingen door bewust de diagnoses en daarbij behorende behandelprotocollen los te laten en te focussen op jou als persoon. Samen (her-)ontdekken wie je echt bent: je kwaliteiten en sterke kanten, maar ook jouw kwetsbare kanten en emotionele pijnen durven aankijken en doorvoelen. 

Als persoon ben ik open minded; in mijn houding betrokken en sensitief. Dit maakt dat ik jou snel op je gemak kan stellen en een vertrouwde, veilige sfeer kan scheppen. Zullen we samen aan de slag gaan?

Opleiding/cursus

  • Master psychologie, richting klinische psychologie, Universiteit Utrecht
  • Post Master Cognitieve gedragstherapie, VGCT erkend
  • KOP-model
  • Master Smarttapping
  • Emotionally Focused Therapy, relatietherapie op basis van de gehechtheidstheorie
  • Acceptance and Commitment Therapy
  • Lichaamsgericht emoties en trauma loslaten

Kwalificaties

Ik werk op academisch niveau, volgens de richtlijnen die gesteld zijn door de beroepsvereniging Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Zie ook www.psynip.nl voor meer informatie. Lidnummer 205807

Contactgegevens:

Psycholoog Noordwijk
Merel Hovestad MSc
T: 06 11 48 21 92
E:  info@psycholoog-noordwijk.nl


Praktijkadres:

Locatie 'de Vonk'
Westeinde 94
2211 XS Noordwijkerhout

© 2024 Psycholoog Noordwijk. All Rights Reserved.

Whatsapp