Psychologe Merel Hovestad MSc

Al snel wist ik dat het inspireren van anderen een belangrijke levensmissie is. Mijn passie ligt vooral bij het kennisdelen, waarbij je zelf de keuze maakt welke elementen bij jou passen om persoonlijke blokkades te overwinnen.

"Weer mogelijkheden kunnen zien om vooruit te komen, dat is de uitdaging."

De natuur is daarnaast ook een belangrijk element in mijn leven. In 2010 maakte ik een reis om de wereld. Zo ontdekte ik verschillende andere culturen, overweldigende natuur en bruisende leefwijzen. De wereldreis inspireerde mij op een vernieuwende manier in contact te komen met mensen, hen te ondersteunen en richting te geven.

Ik ben afgestudeerd psycholoog, in de richting klinische psychologie. Daarbij heb ik mijzelf verder opgeleid in cognitieve gedragtherapie. Na een aantal jaar ervaring opgedaan te hebben als behandelend psycholoog en bedrijfspsycholoog ontwikkelde ik een eigen unieke visie om mensen te motiveren tot verandering en persoonlijke groei. Ik merkte dat er meer nodig was om los te laten en vrij van stress te kunnen zijn, daarom zoek ik verdieping in Mindfulness meditatie en EFT, Emotional Freedom Technique.

De combinatie van deze methoden zorgt voor snelle verheldering, verdieping en verlichting van problemen.
Vanuit deze ervaring en persoonlijke drijfveren heb ik Psycholoog Noordwijk opgericht, werken aan lichter leven en stressvrij zijn. Het is interessant & inspirerend tegelijk zinvolle gesprekken te voeren met mensen die behoefte hebben aan methoden die effectief helpen bij de uitdagingen van het leven. Door deze methoden voel je dat je invloed hebt op negativiteit en stress in je leven.

Ik ontwikkelde met veel enthousiasme wandeltherapie in de duinen en strand van Noordwijk aan zee, dé therapie zonder sofa, zie www.wandelpsycholoog.nl voor meer informatie. Speciaal voor mensen die het buitenleven aanspreekt.

Opleiding
    •    Master psychologie, richting klinische psychologie, Vrije Universiteit van Amsterdam.

    •    Post Master Cognitieve gedragstherapie, VGCT erkend

    •    EFT, Emotional Freedom Technique, level 1,2 & 3

    •    EFT, Emotional Focussed Therapy


Kwalificaties
Ik werk op academisch niveau, volgens de richtlijnen die gesteld zijn door de beroepsvereniging Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Zie ook www.psynip.nl voor meer informatie. Lidnummer 204080

Contactgegevens:

Psycholoog Noordwijk
Merel Hovestad MSc
T: 06 11 48 21 92
E:  info@psycholoog-noordwijk.nl


Praktijkadres:

Locatie 'de Vonk'
Westeinde 94
2211 XS Noordwijkerhout

© 2024 Psycholoog Noordwijk. All Rights Reserved.

Whatsapp