psycholoog-noordwijk_sfeer3.jpg

"Ik was ernstig somber door veel onverwerkte emoties"

Psycholoog Katwijk

Ben jij op zoek naar een psycholoog in Katwijk? Wat het ook is, bij ons kun je terecht. Onze psychologen hebben diverse specialismen en helpen jou op een professionele wijze. In de tijd waarin we leven zijn we alleen maar aan het rennen. We krijgen zo ontzettend veel prikkels en er wordt zo veel van ons verwacht. Het is dus helemaal niet gek als het je ineens allemaal even te veel wordt. De een kan een stuk makkelijker met al deze prikkels omgaan dan de ander. Als psycholoog nabij Katwijk zijn wij er om jou klachten weg te nemen, zodat jij weer goed in je vel zit. Neem gerust contact met ons op om een intakegesprek in te plannen! Ook als je met vragen zit kun je ons altijd bereiken.

Mogelijkheden voor jouw psycholoog Katwijk

Als psycholoog in Katwijk en omgeving helpen we je graag bij diverse psychologische klachten. Dit is natuurlijk erg breed, maar wij zijn ook breed gespecialiseerd! In de volgende onderdelen zijn wij namelijk vooral gespecialiseerd:

 • Relatietherapie
 • Kinderpsychologie
 • Gezinstherapie
 • Stress & Burnout
 • Angst
 • Depressie
 • Trauma
 • Gezondheid
 • Overgewicht
 • Coaching
 • Smarttapping

Er kan van alles gebeuren in het leven. Binnen een relatie kan veel veranderen, maar ook in het dagelijks leven kunnen dingen gebeuren waardoor je professionele hulp goed kan gebruiken. Veel druk op werk kan voor stress of een burnout zorgen. Maar zo zijn er nog genoeg andere manieren waardoor jij met een van de bovenstaande te maken klachten kan krijgen. In sommige gevallen zelfs meerdere! Stress kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat je overgewicht krijgt, omdat je meer en ongezonder gaat eten. Zelfs je relatie kan beïnvloed worden door stress. Met onze psychologen in Katwijk ga je echt naar de kern van het probleem. Samen zorgen we ervoor dat jij van jouw klachten af komt!

Wat is smarttapping?

Smarttapping wordt ook wel een Emotional Freedom Technique (EFT) of simpelweg tapping genoemd. Met deze techniek zorg je er samen met jouw psycholoog in Katwijk voor dat negatieve emoties verminderd worden en verdwijnen. Dit doe je door te tikken op meridiaanpunten. Terwijl je tikt vertel je jezelf positieve zinnen. Je zou het kunnen vergelijken met acupunctuur. In beide gevallen zorg je er namelijk voor dat energiestromen weer in balans komen. Uit onderzoekt is gebleken dat smarttapping effectief is bij traumaverwerking, burn-out, stress-gerelateerde klachten, depressie en nog veel meer.

Hoe zien de behandelingen eruit?

Een behandeling bij onze psycholoog in Katwijk begint altijd met een intakegesprek. Aan de hand hiervan wordt een duidelijk beeld gevormd van de specifieke klachten. Heb je één specifieke klacht of zijn er meerdere klachten die spelen? Waar denk je zelf dat het aan kan liggen? Hoe ziet je dagelijks leven eruit? Welke ervaringen en overtuigingen hebben mogelijk impact op hoe je je voelt? Zo kan de psycholoog al een beeld schetsen van wat er aan de hand kan zijn. Aan de hand hiervan wordt vervolgens een behandelplan opgesteld. De behandeling kan erg verschillen per soort klacht. 

Met relatietherapie in Katwijk gaat het om het herkennen van de patronen tussen jou en je partner zodat er weer verbinding ontstaat. Hierbij helpt de psycholoog je door verschillende technieken. Maar wanneer het bijvoorbeeld om angst, depressie of stress gaat, dan komt de tapping techniek goed van pas. Je leert je lichaam als het ware positieve gedachten en emoties aan. Ook komen de energiebanen weer in balans.

Neem contact op en kom van je klachten af!

Heb jij klachten waar je het liefst vandaag nog vanaf wilt? Neem dan direct contact op met onze psychologen in Katwijk aan Zee. Hoe langer je met problemen zit, hoe erger je klachten kunnen worden. Zorg dus dat je het probleem snel aanpakt en schakel professionele hulp in als je er zelf niet uitkomt. Het is oké om hulp in te schakelen. Je hoeft namelijk niet altijd alles alleen te doen! Bij Psycholoog Noordwijk staan wij voor je klaar om je te helpen. Plan direct een intakegesprek in. Mail hiervoor naar info@psycholoog-noordwijk.nl of bel ons op 06 11 48 21 92.

Direct een afspraak maken

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

 

Contactgegevens:

Psycholoog Noordwijk
Merel Hovestad MSc
T: 06 11 48 21 92
E:  info@psycholoog-noordwijk.nl


Praktijkadres:

Locatie 'de Vonk'
Westeinde 94
2211 XS Noordwijkerhout

© 2024 Psycholoog Noordwijk. All Rights Reserved.

Whatsapp