merel-hovestad-psycholoog-noordwijk-online-therapie.jpg

Online therapie bij Psycholoog Noordwijk

Deze tijd tijdens de corona crisis zijn onzeker voor iedereen. Soms kan de stap om hulp te zoeken bij uw problemen erg lastig zijn. Angst, stress en somberheid kunnen allerlei redenen zijn om behoefte te hebben om te sparren met een psycholoog. Nu kan dat gemakkelijk met videobellen bij onze psychologen.

Voordelen online therapie:

  • Geen wachtlijst
  • Consult vanuit huis of werk
  • Video bellen is simpel
  • Geen reistijd
  • Methoden die werken
  • Professionele psycholoog MSc
  • Makkelijk vanuit huis

Uit verschillende bronnen blijkt dat therapie via de computer minstens net zo effectief is als bij de psycholoog zelf komen. De ervaringen van onze cliënten zijn heel positief: makkelijk, effectief en uiteindelijk toch een hele actieve therapiesessie.

Alleen internet en een laptop of telefoon nodig

Bij online therapie spreekt u met uw psycholoog via Whereby, telefoon of per email, vanuit huis of werk. Online therapie zorgt zo voor minder stress en meer rust in je hoofd. Andere voordelen zijn dat u niet gebonden bent aan standaard werktijden, maar bijvoorbeeld ook ’s avonds met uw psycholoog kan afspreken en u zo vrij blijft van reistijd- en kosten. De behandelmethodes worden uitgevoerd door uw eigen professionele psycholoog. De consulten zijn kortdurend en inzicht gevend, wat zorgt voor een sneller en klachtenvrij resultaat. Het is op deze manier mogelijk om vanuit waar dan ook ter wereld hulp te krijgen.

Welke klachten?

U kan bij Psycholoog Noordwijk terecht voor online therapie & coaching voor de volgende behandelingen:

Vragen tussendoor? Uw therapeut zal via de mail klaar staan om uw vragen te beantwoorden.Meer vragen over online therapie bij Psycholoog Noordwijk en de mogelijkheden hiervan?

Mail dan naar info@psycholoog-noordwijk.nl of bel naar 06 11 48 21 92Direct een afspraak maken

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

 

Contactgegevens:

Psycholoog Noordwijk
Merel Hovestad MSc
T: 06 11 48 21 92
E:  info@psycholoog-noordwijk.nl


Praktijkadres:

Locatie 'de Vonk'
Westeinde 94
2211 XS Noordwijkerhout

© 2024 Psycholoog Noordwijk. All Rights Reserved.

Whatsapp