psycholoog-noordwijk_sfeer3.jpg

"Ik was ernstig somber door veel onverwerkte emoties"

Psycholoog Lisse

Ben jij op zoek naar een goed psycholoog in Lisse? Wij helpen je graag! Er zijn veel verschillende problemen die door van alles veroorzaakt kunnen worden. Wanneer je te lang met deze problemen rondloopt, kan dit slecht zijn voor je mentale gesteldheid. Je komt in een soort sleur terecht waar je zelf moeilijk uit komt. De professionele behandelingen van onze psycholoog in Lisse zorgen ervoor dat jij van al deze problemen af komt. Stapsgewijs komen we bij de kern van het probleem. Vervolgens pakken we deze oorzaak ook stap voor stap aan. Neem nu contact op en schakel de nodige hulp in!

In welke situatie een psycholoog Lisse inschakelen?

Er zijn ontzettend veel situaties waar een psycholoog goed bij kan helpen. Veel van deze situaties komen vaak neer op angst, depressie, stress en trauma. Dit zijn de meest voorkomende problemen waarvoor men bij een psycholoog in Lisse komt. Het kan zelfs zo zijn dat het een met het ander te maken heeft. Trauma kan bijvoorbeeld stress, angst en/of depressie veroorzaken, en daardoor kun je bijvoorbeeld ook weer ontzettend veel gaan eten. Zo zijn verschillende zaken indirect de oorzaak van overgewicht in dit geval.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Wanneer je contact met onze psycholoog in Lisse opneemt, plannen we allereerst een intakegesprek in. In dit gesprek wordt voor de psycholoog duidelijk wat de klachten zijn en waar dit eventueel al vandaan komt. Heb je iets meegemaakt waardoor je (denkt dat je) de klachten ervaart? Zo hebben wij een beeld van de soort behandeling die we moeten toepassen. Vervolgens kunnen we een duidelijk behandelplan opstellen. Hiermee komen we samen achter de echte oorzaak van de klachten. Vervolgens gaan we stap voor stap aan de slag om deze oorzaak te verhelpen.

Behandelingen psycholoog Lisse

Onze psychologen in Lisse zijn breed gespecialiseerd. Er zijn vele redenen waar jouw problemen vandaan kunnen komen en dus ook verschillende behandelingen die nodig kunnen zijn. In het volgende zijn wij dan ook gespecialiseerd:

 • Relatietherapie
 • Kinderpsychologie
 • Gezinstherapie
 • Stress & Burnout
 • Angst
 • Depressie
 • Trauma
 • Gezondheid
 • Overgewicht
 • Coaching
 • Smarttapping

Plan direct een intakegesprek in!

Wacht niet langer en bel direct om een intakegesprek in te plannen. Hoe langer je wacht, hoe erger de klachten kunnen worden. Je moet zo snel mogelijk uit de negatieve sleur gehaald worden om weer tot jezelf te komen. Ga het gesprek aan met onze psycholoog in Lisse. Wij weten precies wat voor behandelplan er nodig is om jouw klachten te verhelpen. We zijn er zelfs voor iedereen die met problemen zit in de hele omgeving van Katwijk. Of je nu in een situatie met jouw gezin of partner zit, of dat je een trauma hebt dat jou dagelijks tegenwerkt, onze specialisten zijn er voor je!

Direct een afspraak maken

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

 

Contactgegevens:

Psycholoog Noordwijk
Merel Hovestad MSc
T: 06 11 48 21 92
E:  info@psycholoog-noordwijk.nl


Praktijkadres:

Locatie 'de Vonk'
Westeinde 94
2211 XS Noordwijkerhout

© 2024 Psycholoog Noordwijk. All Rights Reserved.

Whatsapp