coaching.png

"Toen ik merkte dat ik te ver ging in het wegcijferen van mezelf"

psycholoog-noordwijk_sfeer3.jpg

Coaching bij Psycholoog Noordwijk

Het valt niet mee alle ballen in de lucht te houden. De combinatie van werk, gezin en de zoektocht naar voldoening leveren ook stress op. Je bent druk met de dagelijkse werkzaamheden, maar jouw ontwikkeling of ideeën lijken stil te staan? Of heb je het idee dat je meer kan dan waar je nu voor wordt ingezet door jouw werkgever? Of heb je moeite met het stellen van doelen? Al deze vragen komen bij veel mensen voor en is heel normaal. Maar ben je juist iemand die hier iets mee wil doen, dan kan een coach uitkomst bieden. Vooral een academisch geschoolde psycholoog als coach kan je helpen met uw persoonlijke ontwikkeling bij deze vraagstukken. Het resultaat is meer geluk, voldoening en meer productie.


Work-life-balance

Work-life-balance is een mooie kreet maar lukt ons dat wel echt? Naast het feit dat een onevenwichtige work-life-balance een belangrijke factor is voor burnout klachten, is het vooral vervelend wanneer je te weinig tijd hebt voor jouw familie of andere leuke en belangrijke activiteiten naast het werk. Een coach met een psychologische achtergrond kan je hier niet alleen alles over vertellen, maar juist helpen om zelf evenwicht aan te brengen in jouw tijdsbesteding. Leren loslaten van wat overbodig is geeft ruimte. Het resultaat is minder stress en dus meer voldoening in het leven.


Inzicht

Het coachingstraject is meer dan alleen gesprekken. Je hebt helder wat jouw kwaliteiten en talenten zijn. Jouw talent is het startpunt voor het bepalen van concrete persoonlijke doelen. Je weet weer wat belangrijk voor je is en hoe je verder kan groeien. Je hebt meer aandacht voor jezelf en je bent beter in staat jouw leven te regisseren.


(Online) coaching bij Psycholoog Noordwijk


De coachingsgesprekken zijn erop gericht mensen weer de talenten te laten zien die zij in zich hebben. Een coachingsgesprek duurt 1,5 uur. Meestal zijn 10 gesprekken voldoende om zelf weer verder te kunnen. Videobellen is de manier waarop wij nu de coaching aanbieden vanwege de corona crisis. De inhoud is hetzelfde en het effect is ook gelijk.

Werkgevers

Psycholoog Noordwijk biedt voor werkgevers een pakket aan voor begeleiding van werknemers met bijvoorbeeld angstklachten, burn-out klachten, psychische klachten, omgaan met komend ontslag en bij re-integratie. Medewerkers zijn na een coachingstraject duurzamer inzetbaar, medewerkers zijn meer betrokken en veerkrachtiger.

Business coach

Psycholoog Noordwijk heeft, indien gewenst, de mogelijkheid voor tenminste één van de gesprekken een ervaren management coach in te zetten. Bijvoorbeeld wanneer meer inhoudelijke advies gewenst is, zoals in een bepaalde digitalisering, innovatie of organisatiestructuur.

Vragen?

Mocht u naar aanleiding van het bovenstaande meer informatie willen, of heeft u een persoonlijke vraag neem dan gerust contact op met Merel Hovestad van Psycholoog Noordwijk op 06 - 11 48 21 92.


Tarief

Zakelijk tarief € 160,- excl BTW per uur.
ZZP tarief € 135,- excl BTW per uur.
Burnout coachingpakket werkgevers € 3500,- excl BTW

Heb je meer vragen over coaching bij Psycholoog Noordwijk, mail naar info@psycholoog-noordwijk.nl of bel ons op 06 11 48 21 92.

Direct een afspraak maken

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

 

Contactgegevens:

Psycholoog Noordwijk
Merel Hovestad MSc
T: 06 11 48 21 92
E:  info@psycholoog-noordwijk.nl


Praktijkadres:

Locatie 'de Vonk'
Westeinde 94
2211 XS Noordwijkerhout

© 2024 Psycholoog Noordwijk. All Rights Reserved.

Whatsapp