Tovertapping training voor professionals

Image

Wat super leuk dat je interesse hebt voor deze magische tweedaagse Tovertapping training, inclusief Tovertapping certificering.
Tovertapping werkt fantastisch bij kinderen (0-18 jaar). Met tovertapping kun je echt iets bijzonders voor het kind doen. Werk je met kinderen die gevoelig zijn voor prikkels en stress van buitenaf? Dan is Tovertapping ook echt een must.

Het mooie is, je kunt TOVERTAPPING bij vrijwel alle hulpvragen inzetten. Op school, in je praktijk, in groepen en individueel. Met Tovertapping kan je in korte tijd stress, spanning, negatieve gedachten en emoties opruimen zodat er ruimte ontstaat voor helpende gedachten, veiligheid en plezier! Doordat de spanning op een blijvende manier het lichaam verlaat is er weer ruimte om te genieten, te spelen, te lachten, te leren, nieuwsgierig te zijn, creatief te zijn en fantasie en humor te gebruiken. Er is weer ruimte om te zijn wie het kind of jongeren is, vrij en zonder blokkades.

“Tovertapping is de meest effectieve interventie om emotionele blokkades te doorbreken.”

Frustratie, ruzie, pesten, emoties, faalangst, onrust, spanning, stress ze beïnvloeden het welbevinden en de resultaten van kinderen en leerlingen. Tovertapping versterkt op een effectieve en simpele maar vooral snelle manier de veerkracht, het zelfvertrouwen en de emotioneel veiligheid. Tovertapping is een simpel te leren en toe te passen techniek die individueel en voor een groep is in te zetten. Smarttapping is een methode, een techniek, gericht op het oplossen van uiteenlopende problemen die de kinderen kunnen belemmeren om te laten zien wie ze zijn en wat ze kunnen. Tovertapping is gericht op:

 • Het krijgen van zelfvertrouwen, zelfrespect en het leren voelen dat ze goed zijn zoals ze zijn.
 • Het tot rust brengen van het zenuwstelsel.
 • Het verwoorden van emoties en reguleren van emoties.
 • Reduceren van stress
 • Spanning leren loslaten.
 • Leren omgaan met emoties van o.a. de angst, falen, teleurstelling, boosheid, frustratie.

Wat levert Tovertapping je op

Na deze training kun je kinderen beter en sneller helpen deze zaken achter zich te laten waardoor ze zich emotioneel onbelemmerd verder kunnen ontwikkelen.

Heb je meer zicht op hoe jij jezelf en andere kinderen kan leren met negatieve emoties om te gaan, hoe je een cliënt een weg wijst om emoties / pijn / overgevoeligheid te kunnen resetten. Dat geeft een grote mate van empowerment voor het kind, een gevoel van controle en meer zelfvertrouwen. Jij als professional bereikt een grotere effectiviteit en betere resultaten in de behandeling, je vergroot jouw productiviteit…

Je wordt een therapeut die niet meer alleen maar praat, maar die ook echt helpt oplossen! Je bent na deze training nog effectiever in jouw behandelmethodes. En leert hoe kinderen echt loslaten, vrij komen van stress, negatieve emoties, blokkades, angsten en trauma’s.

Je onderscheidt je als kinder-therapeut (diëtist, fysiotherapeut, onderwijzer, RT) psycholoog, kindercoach, met deze unieke training Tovertapping.

Als behandelaar ervaar je meer effectiviteit & meer resultaat in de behandeling. Je leert jouw client een snelle en effectieve manier aan om emoties / pijn / overgevoeligheid te kunnen resetten. Door Tovertapping leer je kinderen zichzelf te waarderen zoals ze zijn, stimuleer je het zelfvertrouwen, het zelfrespect en de eigenwaarde.

En last but not least Tovertapping is fantastisch om aan te leren bij ouders die hun kind willen helpen bij emotieregulatie en stressrelease.

Wat gaan we behandelen

 • je leert de basistechnieken van Tovertapping voor kinderen
 • je leert over loslaten van stress bij kinderen, het brein & lichaam
 • je oefent veel met elkaar, dus leren vanuit ervaring
 • ToverTapping Bear, je leert tappen met een knuffelbeer
 • Als behandelaar Smarttapping EFT in te zetten bij jouw cliënt
 • Tovertap-en-praat-techniek
 • Tovertappen op specifieke gebeurtenissen
 • Specifieke emotie tovertappen 
 • Tovertappen voor zelfvertrouwen
 • De magie van Tovertapping bij angst 
 • certificering van Tovertapping EFT

Trainingsdagen Tovertapping

image1 31 psycholoog noordwijk Merel

Systemisch therapeut, hooggevoelig & strong-willed-specialst, en child&Family therapist Miriam Streur MSc en psycholoog Merel Hovestad MSc geven de training, beiden zijn zij werkzaam in hun praktijk Psycholoog Noordwijk en zouden niet meer zonder Smarttapping kunnen. Zij hebben samen 45 jaar (!) ervaring, inmiddels 5500 volwassen en kinderen verder geholpen op het pad van lichter leven. Vanuit daar is deze magische Tovertapping Training ontwikkeld voor jullie als kindertherapeut en kindercoach. Bij de training is inbegrepen: het werkboek, de Openmind app, en de volledige (gezonde) catering (koffie, thee, lunch, etc.)

.

Onze andere trainingen...

Image
Image
Image
Image

Direct een afspraak maken

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

 

Contactgegevens:

Psycholoog Noordwijk
Merel Hovestad MSc
T: 06 11 48 21 92
E:  info@psycholoog-noordwijk.nl


Praktijkadres:

Locatie 'de Vonk'
Westeinde 94
2211 XS Noordwijkerhout

© 2024 Psycholoog Noordwijk. All Rights Reserved.

Whatsapp