psycholoog-noordwijk_sfeer3.jpg

"Ik was ernstig somber door veel onverwerkte emoties"

Psycholoog Sassenheim

Ben jij op zoek naar een goede psycholoog in Sassenheim? Neem direct contact met ons op! Ons specialisme is ontzettend breed. Heb je een professional nodig om je trauma te verwerken, dan kun je bij ons terecht. Maar ook als je met relatieproblemen zit, zijn wij jouw specialist. 

Als je met mentale problemen zit is het soms erg lastig om hier zelf uit te komen. Zelfs relatie- of gezinsproblemen kunnen ervoor zorgen dat jij depressief wordt en hierin blijft hangen. Onze psychologen in Sassenheim weten hoe ze iedere situatie aan moeten vliegen om jou te ondersteunen en het probleem te verhelpen. Neem direct contact op om het traject in gang te zetten!

Waarom je een psycholoog Sassenheim moet inschakelen

Voor sommigen is het lastig om de stap naar de psycholoog in Sassenheim te zetten. De een wil niet met de problemen geconfronteerd worden en de ander denkt het niet nodig te hebben. In beide gevallen werk je jezelf eigenlijk alleen maar tegen. Hoe langer de problemen namelijk aanhouden, hoe langer jij in de sleur blijft zitten. Dit kan ervoor zorgen dat de sleur alleen maar erger wordt. Mentale problemen moet je zo snel mogelijk verhelpen. Professionele hulp zou daarom altijd welkom moeten zijn! Om die reden zetten wij ons in voor iedereen in de regio. Dus ook voor mensen uit bijvoorbeeld Lisse en Rijnsburg!

Wanneer heb ik een psycholoog nodig?

Aan verschillende dingen kun je merken dat je de hulp van een psycholoog in Sassenheim goed kunt gebruiken. Een van de grootste factoren waar je het aan kunt merken is als je langdurig negatieve gevoelens of gedachtes hebt. Wanneer dit niet weggaat is er een onderliggende factor die verholpen moet worden.

Andere voorbeelden waar je aan kunt merken dat je een professional nodig hebt, is als je bijvoorbeeld veel stress ervaart, in een burnout zit of een trauma mee hebt gemaakt. Trauma’s kunnen je leven namen ontzettend beïnvloeden. Afhankelijk van het soort trauma kun je hier dagelijks mee geconfronteerd worden. Hierdoor durf je bepaalde dingen misschien wel niet meer te doen of onder ogen te zien. Het is altijd goed om met een specialist te praten over de problemen die je ervaart. Wij weten namelijk precies hoe we jou kunnen helpen.

Specialismen van onze psychologen Sassenheim

Onze psychologen zijn voor vele problemen in te zetten. Er zijn ontzettend veel oorzaken waar mentale problemen uit kunnen ontstaan. Het is daarbij heel slecht om te lang met mentale problemen rond te blijven lopen. Hierdoor kan het alleen maar verslechteren. Met onze psychologen zijn we dan ook breed gespecialiseerd. Het gaat hierbij om het volgende: 

 • Relatietherapie
 • Kinderpsychologie
 • Gezinstherapie
 • Stress & Burnout
 • Angst
 • Depressie
 • Trauma
 • Gezondheid
 • Overgewicht
 • Coaching
 • Smarttapping

Start het traject direct!

Neem direct contact op met onze psychologen in Sassenheim! Wanneer je mentale klachten ervaart is het van groot belang dat je hier zo snel mogelijk vanaf komt. Samen gaan we helemaal naar de basis van het probleem. Vanuit hier werken we stap voor stap naar weer een positieve mentale gesteldheid. 

Allereerst kom je bij ons voor een intakegesprek. In dit gesprek wordt duidelijk wat jouw problemen exact zijn. Op basis daarvan stellen we een behandelplan samen. Het traject kan dan al meteen beginnen!

Direct een afspraak maken

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

 

Contactgegevens:

Psycholoog Noordwijk
Merel Hovestad MSc
T: 06 11 48 21 92
E:  info@psycholoog-noordwijk.nl


Praktijkadres:

Locatie 'de Vonk'
Westeinde 94
2211 XS Noordwijkerhout

© 2024 Psycholoog Noordwijk. All Rights Reserved.

Whatsapp