relatie.png

"Het was een moeilijke periode voor ons allebei in ons huwelijk."

Relatietherapie bij Psycholoog Noordwijk

Alleen ga je sneller, samen kom je verder

In onze relatie kunnen we op een punt komen waarin we het gevoel hebben niet verder te kunnen. We weten niet goed hoe we moeten omgaan met bepaalde (nieuwe) situaties, zoals verandering van baan, het krijgen van een kind of een onverwachte minnaar.

De impasse

De communicatie verloopt stroef, de gezelligheid is ver te zoeken en de discussies groeien. Het geduld raakt op, verwijten nemen toe en we voelen de dagelijkse sleur. We zijn nog wel bij elkaar omdat we weten dat het ook zo leuk kan zijn samen. Maar hoe ook alweer? Zijn er manieren om weer dichter bij elkaar te komen? Wat zijn onze verlangens en wensen in de relatie en mag daar (weer) over gesproken worden?

Behandeling bij Psycholoog Noordwijk

Het kan verstandig zijn om op dit moment in jullie relatie een onafhankelijke psycholoog te betrekken bij de relatieproblemen. Het doel van de gezamenlijke gesprekken is de kwaliteit van de relatie te verbeteren voor beide partijen. Dat betekent dat de gesprekken gericht zijn op het inzicht krijgen in de eigen attitude en het verbeteren van de communicatie onderling.

Daarbij speelt acceptatie van elkaar en vooral van elkaars verschillen een prominente rol. Dit kunnen jullie ook ontwikkelen! Samen kun je veranderen. Jullie realiseren zelf de vooruitgang, de therapeut dient slechts ter ondersteuning van die vooruitgang.

Heb je meer vragen over relatietherapie bij Psycholoog Noordwijk, mail naar info@psycholoog-noordwijk.nl of bel ons op 06 11 48 21 92.

Direct een afspraak maken

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

 

Contactgegevens:

Psycholoog Noordwijk
Merel Hovestad MSc
T: 06 11 48 21 92
E:  info@psycholoog-noordwijk.nl


Praktijkadres:

Locatie 'de Vonk'
Westeinde 94
2211 XS Noordwijkerhout

© 2024 Psycholoog Noordwijk. All Rights Reserved.

Whatsapp