eft.png

"Mijn angst werd na 1 sessie al met de helft verminderd"

Smarttapping EFT bij Psycholoog Noordwijk

SMARTTAPPING EFT is ontwikkeld vanuit de EFT tapping, wat betekent ‘Emotional Freedom Techniques’ in combinatie met de cognitieve gedragstherapie. SMARTTAPPING is een krachtige en effectieve methode om negatieve emoties, trauma’s & stress snel te reduceren en zelfs op te lossen. Omdat negatieve emoties zich fysiek manifesteren denk aan spierspanning op de schouders, zenuwen in je maag en oppervlakkige ademhaling, combineren we met SMARTTAPPING praten & tappen op specifieke punten. Daardoor is het dè sleutel naar het loslaten, zowel mentaal als fysiek loslaten.

Waarom is dat belangrijk?

Vanuit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat emotionele trauma’s bijdragen aan ziekte. Dat kunnen grote trauma’s zijn, maar ook bij kleine gebeurtenissen die we niet los kunnen laten. Clinical trails laten ons zien dat EFT tapping in staat is snel de emotionele impact van herinneringen en incidenten die nog in het hier en nu een trigger van emotionele stress zijn te reduceren.

Wanneer de stress is verminderd of weg is, kan het lichaam weer in balans komen waardoor je je beter voelt. SMARTTAPPING EFT zorgt voor een definitieve ontkoppeling tussen de trigger & de emotionele respons. Op deze manier los je snel negatieve emoties op. Het is de sleutel naar meer creativiteit, productiviteit & emotionele intelligentie.

SMARTTAPPING EFT is specifiek gericht op mensen met stress & spanningen, angst, somberheid, drukke baan en druk gezinsleven.

Herken je jezelf hierin?

Leer de techniek waarbij je op een snelle & efficiënte manier incidenten kan loslaten, zodat je weer angstvrij en stressvrij kan leven!

Wil je kennismaken met ons team of heb je een vraag voor ons?
Bel ons op 06 11 48 21 92 of mail info@psycholoog-noordwijk.nl

Direct een afspraak maken

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

 

Contactgegevens:

Psycholoog Noordwijk
Merel Hovestad MSc
T: 06 11 48 21 92
E:  info@psycholoog-noordwijk.nl


Praktijkadres:

Locatie 'de Vonk'
Westeinde 94
2211 XS Noordwijkerhout

© 2024 Psycholoog Noordwijk. All Rights Reserved.

Whatsapp