Image
psycholoog-noordwijk-merel_hovestad.jpg

Psychologe Merel Hovestad MSc

Al snel wist ik dat het inspireren van anderen een belangrijke levensmissie is. Mijn passie ligt vooral bij het kennisdelen, waarbij je zelf de keuze maakt welke elementen bij jou passen om persoonlijke blokkades te overwinnen.

Weer mogelijkheden kunnen zien om vooruit te komen, dat is de uitdaging.

De natuur is daarnaast ook een belangrijk element in mijn leven. In 2010 maakte ik een reis om de wereld. Zo ontdekte ik verschillende andere culturen, overweldigende natuur en bruisende leefwijzen. De wereldreis inspireerde mij op een vernieuwende manier in contact te komen met mensen, hen te ondersteunen en richting te geven.

psycholoog-noordwijk-miriam_streur.jpg?v=1

Therapeute en opvoedkundige Miriam Streur MSc

Hoi, ik ben Miriam. Samen met mijn man en 2 kinderen woon ik in Noordwijk aan zee en I love to Surf. De zee geeft me balans, flow en brengt me dichter bij me zelf. 

“YOU CAN’T STOP THE WAVES, BUT YOU CAN LEARN HOW TO SURF.”

Of je nu man, vrouw, jongen of meisje bent, mijn missie is om je helpen leven vanuit liefde en vertrouwen. De zee en de surfers-flow inspireerde mij in de manier van aandacht voor wat er nodig is om helemaal jezelf te kunnen zijn. In therapie werk ik met verschillende methoden en specialisme, ik kijk naar jou en wat jij nodig hebt. Zodat je op je eigen unieke manier leert surfen op de golven van het leven

psycholoog-noordwijk-mascha.jpg

Psychologe Mascha Mooij MSc

Jou op weg helpen van klacht naar meer veerkracht; dat is mijn roeping in het leven. Ik ben afgestudeerd als psycholoog, studierichting klinische psychologie. Inmiddels werk ik bijna 15 jaar in de GGZ-sector en heb ik in de breedte veel ervaring mogen opdoen in het begeleiden en behandelen van volwassenen met o.a. depressieve- en angstklachten, stress gerelateerde klachten en ADHD. Daarbij kunnen ook koppels met relatieproblemen bij mij terecht.

Als persoon ben ik open minded; in mijn houding betrokken en sensitief. Dit maakt dat ik jou snel op je gemak kan stellen en een vertrouwde, veilige sfeer kan scheppen. Zullen we samen aan de slag gaan?

psycholoog-noordwijk-kristel_kiessling.jpg

Psychologe Kristin Kiessling

Hoi, mijn naam is Kristin Kiessling. Oorspronkelijk kom ik uit Duitsland, maar ik voel me thuis in Nederland, lekker dicht bij de natuur, de duinen & zee. Mijn passie is voor mezelf maar ook voor anderen te ontdekken wie ik & zij zijn, wat nodig is om vrij te mogen leven en volledig in de eigen kracht te mogen staan. Ik werk met kinderen, jongeren en volwassenen en mijn doel is het om eenieder in zijn unieke waarde te zien en zodoende ook mee te denken welke therapievorm het beste past. Ik heb ervaring in het behandelen van angst, depressie, ADHD, autisme, trauma, emotie regulatie problemen, zelfbeeld problematiek en Burn-Out.

“Wat achter ons ligt en wat voor ons ligt, is niets in vergelijking met wat in ons ligt!”

Wij leven vanuit pijnvermijding, pleasure seeking en energy conserving. Hierdoor worden we vaak door eigen ervaringen, overtuigingen en gevoelens geleidt.

Contactgegevens:

Psycholoog Noordwijk
Merel Hovestad MSc
T: 06 11 48 21 92
E:  info@psycholoog-noordwijk.nl


Praktijkadres:

Locatie 'de Vonk'
Westeinde 94
2211 XS Noordwijkerhout

© 2024 Psycholoog Noordwijk. All Rights Reserved.

Whatsapp