Masterclasses Smarttapping Voor professionals, die meer willen dan alleen praten.

Image

7 maart Overspannenheid en Burn-out

Deze dag staat in het teken van overspannenheid en burn-out. Hoe we Smarttapping inzetten om klachten te reduceren door te focussen op blokkades en trauma’s die heling in de weg zitten. Dit is een van de meest effectieve manieren om het gestreste systeem weer in balans (homeostase) te krijgen. Er zijn zelfs onderzoeken waarbij men bij uitval van werk, de burn-out merkt 5 maanden (!) verkort wordt door een lichaamsgerichte interventie toe te passen. Smarttapping werk op alle lagen: fysieke laag, emotionele laag en de mentale laag. Na deze dag weet je precies wat je moet doen bij een cliënt met overspanning klachten.

19 april Overtuigingen
We zijn toch echt het meest bang voor onze eigen gedachten en overtuigingen. Met name het gevoel wat deze gedachten ons geven werkt blokkerend. Denk aan kernovertuiging: ‘Ik ben niet goed genoeg’. Vandaag gaan we aan de slag met kernovertuigingen en hoe we het negatieve verhaal wat we onszelf vertellen minder krachtig kan laten zijn. We doorbreken het gevoel wat gekoppeld zit aan de automatische gedachten met Smarttapping. Ervaar wat het kan betekenen als de gedachte die je altijd denkt, minder krachtig wordt. Op deze manier is het makkelijker om weer in FLOW te komen. Hierbij kan je zowel je belemmerende overtuigingen als therapeut ‘for once and for all’ loslaten of misschien wel je innerlijke criticus een lesje Smarttapping leren ? of misschien wil je wel loslaten wat er tegen je gezegd is.

30 & 31 mei Innerlijke Familie
Ontdek je innerlijke meisje, het jongetje, de wijze vrouw en de daadkrachtige man in jou met alle kwaliteiten en schaduwkanten. Dit zijn eigenlijk gezegd archetypes. Hier leer je Smarttapping nog specifieker in te zetten met jouw innerlijke delen. We gaan met elkaar in de diepte in deze Masterclass. Soms zijn deze archetypen met elkaar in conflict. Deze conflicten leren we oplossen met Smarttapping. Het is een ideale vorm van visualisatie en energie release. Je leert hierdoor nog meer regisseur te zijn van jouw innerlijke delen. Alle negatieve energie die geblokkeerd is laten we los. Zo kan je nog beter jouw cliënten weer helpen los te laten. WIN - WIN dus.

4 oktober Hooggevoeligheid en Strong-willed
Deze Masterclass staat in het teken van hooggevoeligheid. Als therapeut leer je hoe je met de effectieve methode Smarttapping de ideale tool hebt om effect te hebben bij mensen met hooggevoeligheid. Of misschien ben je zelf wel hooggevoeligheid en dan snijdt het mes aan twee kanten. Je leert van binnen naar buiten bij de Smarttapping methoden. Mensen met hooggevoeligheid hebben veel meer prikkels te verwerken dan anderen, die ze ook moeilijk kunnen loslaten. Daarom is deze trainingsdag van belang dat we specifieke interventies hebben bij deze specifieke doelgroep. Wat de hoogsensitieve mensen voelen daarnaast ook veel van anderen, maar kunnen moeilijk loslaten. De meerwaarde na deze dag ga je merken hoe je jezelf & cliënten effectiever kan behandelen bij het omgaan met hoogsensitiviteit.

28 oktober Verdiepende Technieken
In deze Masterclass leer je specifieke Smarttapping Technieken waar je problemen, blokkades en trauma’s kan doorbreken bij jezelf (& jouw cliënten). Deze technieken gaan dieper in op de transformatie van problemen, met als doel lichter te kunnen leven. Deze dag ga je nog meer naar binnen toe, transformeer je diepgewortelde overtuigingen en ontwikkel je nog meer veerkracht. Deze Masterclass is voor mensen die al ervaring hebben met Smarttapping en hun skills willen vergroten. De combinatie van jouw skills, Smarttapping Technieken & het opruimen van jouw eigen ’shit’ vormen een unieke basis om emotioneel vrij te kunnen zijn. Wil jij ook nog meer bewustwording in je eigen potentieel, schrijf je in via deze knop.

Meer informatie

Onze andere trainingen...

Image
Image
Image
Image

Direct inschrijven

Investering: 275 excl btw euro per dag, €1000,- voor alle 4 samen.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Contactgegevens:

Psycholoog Noordwijk
Merel Hovestad MSc
T: 06 11 48 21 92
E:  info@psycholoog-noordwijk.nl


Praktijkadres:

Locatie 'de Vonk'
Westeinde 94
2211 XS Noordwijkerhout

© 2024 Psycholoog Noordwijk. All Rights Reserved.

Whatsapp