Therapeute en opvoedkundige Miriam Streur

Ken je dat heerlijke gevoel wanneer je zo in iets opgaat dat je de tijd vergeet? Dat gevoel heet 'flow'. 'Flow is een innerlijk gevoel van voldoening. Flow ervaar je als je vol aandacht met iets bezig bent, waar je in opgaat en waar je van geniet. Als je daarin jezelf kan zijn, en vooral ook trouw aan jezelf, dan zijn er geen tegengestelde dingen in je of innerlijke conflicten. Dan is er harmonie, je hebt het gevoel dat alles klopt, je krijgt een gevoel van voldoening

Hoi, ik ben Miriam Streur en samen met mijn man en 2 kinderen woon ik in Noordwijk aan zee. I love to Surf en de zee geeft mij balans en flow. De zee en de surfers-flow inspireerde mij in de manier van behandelen voor wat er nodig is om helemaal jezelf te kunnen zijn. In therapie werk ik met verschillende methoden en specialisme, ik kijk naar wat jij nodig hebt. Zodat je op je eigen unieke manier leert surfen op de golven van het leven.

Als hooggevoelig & strong-willed-specialst, systemisch therapeut en kind&familytherapeut MSc, bied ik een unieke combinatie aan van Tovertapping (Smarttapping), HG&SW, mindfulness en meer behandelinterventies speciaal voor gevoelige kinderen, jongeren en volwassen die last hebben van angst (faalanst, piekeren), stress (examenstress), hooggevoeligheid (overprikkeling), lichamelijke klachten (hoofdpijn, buikpijn, slaapproblemen) of een negatief zelfbeeld (onzekerheid, perfectionisme).Met als doel zelfbewust zijn, waardoor je beter weet wat je voelt, hoe je je emoties kunt reguleren, hoe je in elkaar zit, wie je bent, waar je blij van wordt en wat je echt wilt. Vanuit bewustzijn kan verbinding ontstaan. Individueel en collectief. Meer zelfkennis; weten wie je bent en wat je sterke kanten zijn, zelfregulatie; emotionele veiligheid en emotionele veerkracht en zelfliefde; vriendelijk zijn voor jezelf en jou eigen behoefte voelen/ weten. “Awareness is like the sun. When it shines on things, they are transformed.”Uit eigen ervaring weet ik hoe gevoeligheid een belemmering kan vormen om ontspannen en met volledig vertrouwen in het leven te staan.

Als klein meisje werd ik al als ´gevoelig´ omschreven …maar pas op latere leeftijd begon ik een beetje te ontdekken wat dit betekende en waarom ik voelde wat ik voelde. Ik leerde over veerkracht, moed, sensitiviteit, stress, falen en positieve psychologie. Ik leerde over mens zijn, met alles wat daarbij hoort. En Ik leerde over mijn manier om dit door te geven. 15 jaar heb ik binnen de GGZ (KJP) gewerkt, vanuit mijn grote wens meer holistisch te kunnen behandelen, werk ik sinds november 2018 als ZZP’er. 


‘’Listen to silence. It has so much to say’’

Of je nu man, vrouw, jongen of meisje bent, mijn missie is om je helpen leven vanuit liefde en vertrouwen.

Sinds 2018 werk ik bij Psycholoog Noordwijk. Het is heerlijk om hier te mogen werken met een visie die bij mij past vanuit liefde, kennis en ervaring. Te groeien met en van elkaar op een eigen wijze. 

Naast opvoedkundige ben ik ook voedingsdeskundige. De juiste voeding kan ondersteunend zijn aan de therapie, veel kinderen en jongeren worden flexibeler, slapen beter, zijn vrolijker en kunnen zich beter concentreren. 

Registratie: 

psycholoog noordwijk skj

Ik ben geregistreerd therapeut bij het SKJ kwaliteitsregister.     

embleemHGSWspecialist

Registratie Stichting Kwaliteitsregister Jeugd.

innerlijke familie opleidingen trainingen

Registratie systemisch werken met de innerlijke familie
Registratie relatie coaching in de Schilden van je Innerlijke Familie

 

 

Contactgegevens:

Psycholoog Noordwijk
Merel Hovestad MSc
T: 06 11 48 21 92
E:  info@psycholoog-noordwijk.nl


Praktijkadres:

Locatie 'de Vonk'
Westeinde 94
2211 XS Noordwijkerhout

© 2024 Psycholoog Noordwijk. All Rights Reserved.

Whatsapp