Online coaching voor werknemers

Het was even omschakelen voor onze clienten, maar we zijn helemaal om: videobellen voor coaching en therapie. Het werkt gelukkig! Iedereen moet wennen in deze crisis. Wij ook natuurlijk ook! Maar we zien ook een aantal dingen gebeuren: 

1. Nu meer dan ooit helpen wij mensen bij hun angst  #onzekerheid #stress #burnout om weer meer vertrouwen te hebben in het leven. Leren omgaan met de onzekerheid, alle ballen in de lucht houden en de juiste beslissingen te kunnen nemen.

2. Bedrijven willen hun medewerkers aan het werk houden, maar zien ook een risico. De druk is hoog door de combinatie van werk, kinderen thuis & de onrust op het werk door de coronacrisis. Wij helpen bedrijven verder door medewerkers te coachen en ondersteunen in deze tijd, zodat de meeste druk niet bij de managers ligt of HR en er optimaal gewerkt kan worden. 

Situatie: Risico op uitvallen is groter, mede door sociale isolatie. Mensen zijn meer gestresseerd en angstig, dat betekent lagere productiviteit. Vanuit kalmte ontstaat productiviteit, ook al is het crisis. De technieken die wij gebruiken zijn o.a.: Mindfulness, Cognitieve Gedrags Therapie & Smarttapping EFT (emotional freedom technique). Mensen hebben meer dan ooit behoefte aan methoden die werken. Samen leer je hoe je dat zelf kan toepassen.

#HR #coaching #psychologie #burnout #preventie

Direct een afspraak maken

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

 

Contactgegevens:

Psycholoog Noordwijk
Merel Hovestad MSc
T: 06 11 48 21 92
E:  info@psycholoog-noordwijk.nl


Praktijkadres:

Locatie 'de Vonk'
Westeinde 94
2211 XS Noordwijkerhout

© 2024 Psycholoog Noordwijk. All Rights Reserved.

Whatsapp