Psychologe Kristin Kiessling

“Je hoeft niet de hele ladder te kunnen zien om de eerste stap te zetten.”

Als je dit leest, heb je de eerste stap gezet, super goed! Mogelijk dat er van alles in je of om je heen gebeurt. Je wilt verandering in hoe je voelt, denkt en wat je doet…eindelijk weer vrij leven & mogen genieten van het leven. Soms is het fijn als je deze pad niet alleen hoeft te bewandelen, maar iemand naast je kan staan om mee te kijken welke stappen nodig zijn. 

Hoi, mijn naam is Kristin Kiessling. Oorspronkelijk kom ik uit Duitsland, maar ik voel me thuis in Nederland, lekker dicht bij de natuur, de duinen & zee. Mijn passie is voor mezelf maar ook voor anderen te ontdekken wie ik & zij zijn, wat nodig is om vrij te mogen leven en volledig in de eigen kracht te mogen staan. Ik werk met kinderen, jongeren en volwassenen en mijn doel is het om eenieder in zijn unieke waarde te zien en zodoende ook mee te denken welke therapievorm het beste past. Ik heb ervaring in het behandelen van angst, depressie, ADHD, autisme, trauma, emotie regulatie problemen, zelfbeeld problematiek en Burn-Out.

“Wat achter ons ligt en wat voor ons ligt, is niets in vergelijking met wat in ons ligt!”

Wij leven vanuit pijnvermijding, pleasure seeking en energy conserving. Hierdoor worden we vaak door eigen ervaringen, overtuigingen en gevoelens geleidt. 

Mindful bewegen en stilstaan bij jezelf, zijn kansen om jezelf beter te leren kennen. Het lijf is het kompas voor je gevoelens, behoeften en beslissingen. Ook slaat het lijf veel oude gevoelens en ervaringen op en kan zodoende richting geven aan wat de doelen van een therapiesessie kunnen zijn. In de gesprekken met mij maak je kennis met lichaamsgerichte technieken zoals yoga en smarttapping.

“Safety is not the absence of threat, but the presence of connection.”

Opleidingen:

  • Master psychologie, richting Kind- en Jeugdpsychologie, Universiteit Leiden
  • Basis Cognitieve Gedragstherapie Kind & Jeugd
  • Smarttapping, Basistraining & Masterclasses 
  • Heelyoga opleiding (yoga gericht op trauma, burn-out, depressie, auto-immuunziekten) 
  • Allround Kinderyoga 200 uur, richting kinder- en tieneryoga (o.a. therapeutische yoga), ouder-kind yoga en schoolyoga, Jip en Janneke Academie, Almere
  • Vinyasa yoga 200 uur, Green Yoga International, Mallorca

Registratie:
SKJ

Contactgegevens:

Psycholoog Noordwijk
Merel Hovestad MSc
T: 06 11 48 21 92
E:  info@psycholoog-noordwijk.nl


Praktijkadres:

Locatie 'de Vonk'
Westeinde 94
2211 XS Noordwijkerhout

© 2024 Psycholoog Noordwijk. All Rights Reserved.

Whatsapp