EFT_kinderen_15_29_nov_header.jpg

Smarttapping EFT voor kinderen

Voor (GZ-)psychologen, orthopedagogen, kindercoaches, leraren & mama's & papa's. Unieke training Smarttapping EFT voor kinderen woensdag 14 november en woensdag 28 november 2018. Leer kinderen in hun kracht te zetten doordat ze leren omgaan met negatieve emoties, teleurstellingen, frustraties en psychische klachten door Smarttapping. Merel Hovestad MSc is psycholoog en eigenaar van Psycholoog Noordwijk is een specialist op het gebied van Smarttapping EFT (emotional freedom technique). 

1) BASIS TRAININGSDAG woensdag 14 november 9-16 uur

* je leert de basis van Smarttapping EFT voor kinderen
* je leert over emoties, het kinderbrein & kinderlichaam
* je oefent veel met elkaar, dus leren vanuit ervaring
* je lost een eigen issue op vandaag door middel van Smarttapping
* gebruik van OpenMind app zodat je Smarttapping zelf kan toepassen
* de dynamiek van de groep is heel belangrijk, we leren met en van elkaar en de groei in deze twee daagse is heel inspirerend.

Wat levert het je op?! Meer inzicht als psycholoog, kindercoach, trainer, orthopedagoog of ouder hoe je kan omgaan met de emoties van het kind door Smarttapping EFT toe te passen. Dus eerst leer je het gebruiken voor jezelf… dat is stap 1. Leren van binnen uit naar buiten. Wanneer dat lukt kan je werken met de ander het kind. Het resultaat is dat je het kind handig tools aanreikt wanneer de emoties de overhand nemen. Deze invloed is heel prettig & kinderen vinden het erg interessant om deze magische techniek te leren! Want het werkt die magische knoppen op het lichaam!

2) BASIS TRAININGSDAG woensdag 28 november 9-16 uur

* ervaring vanuit de praktijk delen, obstakels delen, terugkoppeling, supervisie over de oefeningen die op dag 1 zijn meegegeven 
* je leert hier de techniek om met de Tappy Bear aan de slag te gaan zodat kinderen negatieve emoties loslaten en zich weer blij voelen. 
* we gaan dieper in op jullie vragen hoe je dit kan toepassen in jullie praktijk & werkveld (dus op maat)
* specifieke tappings interventies oefenen
* gebruik van de OpenMind app om EFT makkelijk te kunnen gebruiken.

Wat levert het je op?! Kinderen zijn heel flexibel en leren graag. Door de magische knoppen op het lichaam toe te passen geef de kinderen een grote mate van empowerment een gevoel van controle & zelfvertrouwen en ze zullen zich blijer & relaxter voelen... Je geeft ze eindelijk een manier om gevoelens niet weg te stoppen, of het kind af te wijzen maar juist richting en duidelijk over hoe het kind ermee om kaan gaan. Dus niet alleen door praten (taal) maar juist door lichaam (gevoel). En nog heel veel meer voordelen, die leer je in de training!

Inclusief alle materiaal, lunch/koffie/ thee etc.

Wil je direct je plekje verzekeren door € 550,- incl btw over te maken op NL55 KNAB 0257 5995 84 Psycholoog Noordwijk ovv jouw naam, mail daarna even naar merel@psycholoog-noordwijk.nl om je aanmelding door te geven.

Contactgegevens:

Psycholoog Noordwijk
Merel Hovestad MSc
T: 06 11 48 21 92
E:  info@psycholoog-noordwijk.nl


Praktijkadres:

Locatie 'de Vonk'
Westeinde 94
2211 XS Noordwijkerhout

© 2024 Psycholoog Noordwijk. All Rights Reserved.

Whatsapp