#5 Openmind Psychologie Merel Hovestad en Günther de Jong

De reden dat ik Günther de Jong heb uitgenodigd is dat hij mij als psycholoog heeft verwonderd.

Psychologen zijn academisch geschoold, wat natuurlijk niet altijd een voordeel heeft. Günther heeft mij laten zien dat je ook zonder moeilijke woorden, concepten en waterschap enorme effecten kan bereiken in de behandelkamer door zijn techniek, Touch Of Matrix. Nadat ik zijn opleiding heb gevolgd, ben ik zijn techniek ook gaan toepassen in mijn praktijk. Verbazing, effectief en oplossend. Niet uit te leggen hoe dat downloaden van de Touch Of Matrix nou precies werkt. Hoe zou het zijn....? Deze video neemt je mee in zijn wereld. Laat je weten wat je ervan vind? Liefs Merel Hovestad Psycholoog Noordwijk

 

Contactgegevens:

Psycholoog Noordwijk
Merel Hovestad MSc
T: 06 11 48 21 92
E:  info@psycholoog-noordwijk.nl


Praktijkadres:

Locatie 'de Vonk'
Westeinde 94
2211 XS Noordwijkerhout

© 2024 Psycholoog Noordwijk. All Rights Reserved.

Whatsapp